Search

Loading...

Saturday, September 07, 2013

Teluk Gorek.

Assalamualaikum..

Lepas buat piknik-piknik kat Pantai Temala 2 tahun lepas masing-masing dah bertanya takde buat piknik-piknik lagi ke? Dah penat kerja dapat rehatkan diri tepi pantai mandi manda memang best. Masa tu buat pergi hari balik hari je. Takde masa.

Kali ni dah planning baik awal-awal nak pergi Teluk Gorek. Kat mana Teluk Gorek? Orang Johor ni yang baru first time dengar pun tak tahu kat mana Teluk Gorek ni. Hahaha. Rupanya kat Mersing. Jauh sikit kita pergi. Dapat bermalam. Tak sabar rasanya. Ada 13 biji kereta akan berkonvoi dan dah sewa 12 biji Chalet di Teluk Gorek Campsite. Facebook: Teluk Gorek Chalet Campsite


Teluk Gorek tunggu kami 15-16 September nanti. Yeay!!

Terima Kasih

No comments:

Related Posts with Thumbnails
© yantieazan.com | Template By Blog Bingkisan Hati